VELDHOVEN EN BOONSTRA VERSWAREN GAAN PARTNERSCHAP AAN!

Vol trots kunnen wij mededelen dat wij vanaf heden samen werken om alle versspecialisten in het Noord-Oosten van het land en de Waddeneilanden te voorzien van heerlijke kip- en vleesproducten.
SAMENWERKING
Boonstra Met beide een passie voor gezonde en eerlijke producten, was een samenwerking een makkelijke keuze voor beide bedrijven. Veldhoven Kipproducten is een begrip in de kip- en vleesbranche. Als ambachtelijke uitsnijderij, gespecialiseerd in kip, wild en Frans gevogelte. ‘Ons hart klopt voor vlees, dat zegt genoeg”! Boonstra Verswaren is van alle markten thuis, food- en nonfoodproducten, eigen (koel)transport, communicatieondersteuning en meer. “Food for thought” zegt voldoende, nadenken over voeding is wat wij dagelijks doen. Samen vormen wij een perfect duo.
PRODUCTEN
Door deze samenwerking kunnen wij u een nog breder assortiment aanbieden, met hierbij de unieke mogelijkheid om ook klantspecifieke maatwerk producten te leveren.

 Naast Tante Door kip, het kip concept in eigen beheer van Veldhoven Kipproducten (antibiotica- en coccidiostatica vrij), is er ook de keuze uit: biologische kip 3*, Scharrelkip 2*, Franse Label Rouge 3* en reguliere kip met dezelfde eigenschappen zoals u nu van Boonstra Verswaren gewend bent.

 Verder is het assortiment helemaal van deze tijd en passend bij de huidige kritische consument, zowel jong als oud.

Denk hierbij o.a. aan een uitgebreid barbecue assortiment, gourmet assortiment en een breed scala aan gemaksproducten, waar u echt het onderscheid mee kunt maken.
VOORDELEN
Door deze unieke samenwerking kunnen wij u als versspecialist nog beter van dienst zijn. Het volledige assortiment van Veldhoven Kipproducten kunt u vanaf nu ook via Boonstra Verswaren krijgen.
  • Garantie van kwaliteit en versheid.
  • Maatwerk, klant specifiek, eigen input is mogelijk, zoals eigen kruiding.
  • Tante Door kip concept, geheel antibiotica- en coccidiostatica vrij.
  • Allergeenvrije producten.
  • Zorgdragen voor een optimale ondersteuning. Marketing, enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.