Samenwerking

Wij zijn de samenwerking aangegaan Van de Ven.

Door samen te werken kunnen we efficiënter te werk gaan, zo zal er minder transportbeweging zijn en kunt u bij een leverancier terecht voor uw gehele bestellen.

Wij stellen onze partner graag aan u voor:


Van de Ven

Van de Ven stelt zich aan u voor: ‘ooit begonnen vanuit een garagebox met het leveren van vleeswaren aan slagers door heel Limburg, is Van de Ven in Echt uitgegroeid tot een toonaangevende, gespecialiseerde en moderne versspecialist. Maurice van de Ven, van de tweede generatie binnen ons familiebedrijf, runt de organisatie. Door onze rijke geschiedenis hebben wij een flinke voorsprong op de concurrent.’

Van de Ven levert vers, vlees en waren aan de detaillist en speciaalzaak. Wij hebben aandacht voor het ambacht, hart voor uw zaak en oog voor wat u nodig hebt om succesvol te zijn en te blijven. Een assortiment dat allesbehalve beperkt en standaard is, maar meegroeit met trends en wensen vanuit de markt. Met 50 jaar ervaring op zak en met service die veel verder gaat dan zorgen dat uw bestelling op tijd geleverd wordt. Het gaat er immers niet om wat we voor u doen, maar wat we met elkaar bereiken. Ons werk houdt dan ook pas op als uw zaken goed geregeld zijn. En daar zetten we graag net een stap extra voor.

Wij geven door het jaar heen diverse workshops voor zowel de (AGF) versspecialist, slager en de traiteur. Daarnaast hebben wij vorige jaar onze masterclasses geïntroduceerd. Iedere keer een ander thema. Vanuit de workshop en masterclasses verstrekken wij de klanten daarbij de benodigde handvatten om de producten op te nemen in het assortiment van de klant. Denk hierbij aan de recepturen en marketing materialen om de producten onder de aandacht te brengen. Ook bieden wij op maat gemaakte verkooptrainingen.

Wij hebben op dit moment 25 werknemers in dienst. Van chauffeur tot verkoopadviseur. Wij als bedrijf hechten veel waarde aan de band met onze klanten. De chauffeur weet precies waar en hoe de klant zijn waren geleverd wil hebben en onze binnendienstmedewerkers aan de telefoon nemen met aandacht de bestelling op en zullen meedenken met de klant om het assortiment naar wens te houden. Onze verkoopadviseurs zullen regelmatig onze klanten bezoeken met nieuwe producten of bijvoorbeeld onze folder. Ook kijken ze samen met de klant naar het (her)inrichten van de toonbank/winkel en/of het aanpassen en updaten van het assortiment. Altijd met oog voor detail om zo een mooie presentatie van de winkel neer te zetten.

Er is altijd tijd voor een persoonlijk praatje, ook dat is net dat beetje extra. Wij willen groeien en ontwikkelen door in harmonie met de natuur en de samenleving te handelen. Een positieve bijdrage leveren aan lokale economieën, de werkgelegenheid in onze sector en het vergroten van kennis en ervaring bij onze medewerkers. Duurzaam & Verantwoord Ondernemen: we doen het gewoon! Hierin hebben wij een partner gevonden in Veldhoven Kipproducten. Wij zien uit naar een mooie samenwerking!