Samenwerking

Wij zijn de samenwerking aangegaan met Boonstra en Van de Ven.

Door samen te werken kunnen we efficiënter te werk gaan, zo zal er minder transportbeweging zijn en kunt u bij een leverancier terecht voor uw gehele bestellen.

Wij stellen onze partners graag aan u voor:


Boonstra

Boonstra

Met beide een passie voor gezonde en eerlijke producten, was een samenwerking een makkelijke keuze voor beide bedrijven. 

Veldhoven Kipproducten is een begrip in de kip- en vleesbranche. Als ambachtelijke uitsnijderij, gespecialiseerd in kip, wild en Frans gevogelte. ‘Ons hart klopt voor vlees, dat zegt genoeg”!

Boonstra Verswaren is van alle markten thuis, food- en nonfoodproducten, eigen (koel)transport, communicatieondersteuning en meer. “Food for thought” zegt voldoende, nadenken over voeding is wat wij dagelijks doen. Samen vormen wij een perfect duo.  

PRODUCTEN

Door deze samenwerking kunnen wij u een nog breder assortiment aanbieden, met hierbij de unieke mogelijkheid om ook klantspecifieke maatwerk producten te leveren.

 Naast Tante Door kip, het kip concept in eigen beheer van Veldhoven Kipproducten (antibiotica- en coccidiostatica vrij), is er ook de keuze uit: biologische kip 3*, Scharrelkip 2*, Franse Label Rouge 3* en reguliere kip met dezelfde eigenschappen zoals u nu van Boonstra Verswaren gewend bent.

 Verder is het assortiment helemaal van deze tijd en passend bij de huidige kritische consument, zowel jong als oud.

Denk hierbij o.a. aan een uitgebreid barbecue assortiment, gourmet assortiment en een breed scala aan gemaksproducten, waar u echt het onderscheid mee kunt maken.

 VOORDELEN

Door deze unieke samenwerking kunnen wij u als versspecialist nog beter van dienst zijn. Het volledige assortiment van Veldhoven Kipproducten kunt u vanaf nu ook via Boonstra Verswaren krijgen.

  • Garantie van kwaliteit en versheid.
  • Maatwerk, klant specifiek, eigen input is mogelijk, zoals eigen kruiding.
  • Tante Door kip concept, geheel antibiotica- en coccidiostatica vrij.
  • Allergeenvrije producten.
  • Zorgdragen voor een optimale ondersteuning. Marketing, enz.

Van de Ven

Van de Ven stelt zich aan u voor: ‘ooit begonnen vanuit een garagebox met het leveren van vleeswaren aan slagers door heel Limburg, is Van de Ven in Echt uitgegroeid tot een toonaangevende, gespecialiseerde en moderne versspecialist. Maurice van de Ven, van de tweede generatie binnen ons familiebedrijf, runt de organisatie. Door onze rijke geschiedenis hebben wij een flinke voorsprong op de concurrent.’

Van de Ven levert vers, vlees en waren aan de detaillist en speciaalzaak. Wij hebben aandacht voor het ambacht, hart voor uw zaak en oog voor wat u nodig hebt om succesvol te zijn en te blijven. Een assortiment dat allesbehalve beperkt en standaard is, maar meegroeit met trends en wensen vanuit de markt. Met 50 jaar ervaring op zak en met service die veel verder gaat dan zorgen dat uw bestelling op tijd geleverd wordt. Het gaat er immers niet om wat we voor u doen, maar wat we met elkaar bereiken. Ons werk houdt dan ook pas op als uw zaken goed geregeld zijn. En daar zetten we graag net een stap extra voor.

Wij geven door het jaar heen diverse workshops voor zowel de (AGF) versspecialist, slager en de traiteur. Daarnaast hebben wij vorige jaar onze masterclasses geïntroduceerd. Iedere keer een ander thema. Vanuit de workshop en masterclasses verstrekken wij de klanten daarbij de benodigde handvatten om de producten op te nemen in het assortiment van de klant. Denk hierbij aan de recepturen en marketing materialen om de producten onder de aandacht te brengen. Ook bieden wij op maat gemaakte verkooptrainingen.

Wij hebben op dit moment 25 werknemers in dienst. Van chauffeur tot verkoopadviseur. Wij als bedrijf hechten veel waarde aan de band met onze klanten. De chauffeur weet precies waar en hoe de klant zijn waren geleverd wil hebben en onze binnendienstmedewerkers aan de telefoon nemen met aandacht de bestelling op en zullen meedenken met de klant om het assortiment naar wens te houden. Onze verkoopadviseurs zullen regelmatig onze klanten bezoeken met nieuwe producten of bijvoorbeeld onze folder. Ook kijken ze samen met de klant naar het (her)inrichten van de toonbank/winkel en/of het aanpassen en updaten van het assortiment. Altijd met oog voor detail om zo een mooie presentatie van de winkel neer te zetten.

Er is altijd tijd voor een persoonlijk praatje, ook dat is net dat beetje extra. Wij willen groeien en ontwikkelen door in harmonie met de natuur en de samenleving te handelen. Een positieve bijdrage leveren aan lokale economieën, de werkgelegenheid in onze sector en het vergroten van kennis en ervaring bij onze medewerkers. Duurzaam & Verantwoord Ondernemen: we doen het gewoon! Hierin hebben wij een partner gevonden in Veldhoven Kipproducten. Wij zien uit naar een mooie samenwerking!