Angus

Aberdeen Angus is een rundveeras dat in de 19e eeuw in Schotland is gekweekt. De meeste Angus-runderen zijn zwart (Black Angus). De belangrijkste reden voor het succes van het Angus-ras is de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees. Dit hangt samen met de “marmering” van het vlees: dunne lijntjes vet die door het vlees lopen. Vet heeft de eigenschap dat het smaak vasthoudt, wat het zo lekker maakt.
Van Angus leveren we onder anderen tomahawk, ribey, picanha en bavette.

Belgisch blauw dikbil

Dit ras komt hoofdzakelijk voor in midden- en hoog-België, maar tegenwoordig vindt je het ras over de hele wereld. Het Belgisch blauw staat bekend om zijn imposante spiermassa door een doorgedreven veredeling. Het vlees is mager maar sappig dankzij de fijne spiervezels, met weinig marmering en het is rijk aan eiwitten.
Van Belgisch blauw dikbil leveren wij onder anderen ossenhaas, dunne lende, deksel, bloemstuk en nog veel meer.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met ons verkoopteam.

Naast Angus en Belgisch blauw dikbil hebben wij ons mooie Elita rund. Klik hier voor meer informatie.