Veldhoven Kipproducten en versAlert slaan de handen ineen!

Trots! Veldhoven Kipproducten en versAlert gaan samen een partnerschap aan. De familiebedrijven slaan de handen ineen om samen versspecialisten te voorzien van heerlijke vlees- en gevogelteproducten.
SAMENWERKING
Veldhoven Kipproducten en versAlert kwamen elkaar al regelmatig tegen bij diverse versspecialisten, een partnerschap was dan ook een hele logische stap. Veldhoven Kipproducten zet haar kennis en kunde in als productiebedrijf, waar versAlert als verkooporganisatie een groot en breed bereik heeft. Door onze krachten te bundelen kunnen wij efficiënter te werk gaan en u, de versspecialist nog beter van dienst zijn.
Vanaf vandaag, 3 april 2020, start de officiële samenwerking. We zullen het komende kwartaal de tijd nemen om dit verder uit te bouwen
PRODUCTEN
Door onze samenwerking kunnen wij onze klanten een breder assortiment aanbieden, met hierin de unieke mogelijkheid om ook klantspecifieke en maatwerk producten te leveren.
Naast Tante Door, het kipconcept in eigen beheer van Veldhoven Kipproducten, is er ook de keuze uit: Franse biologische kip  (3 sterren), Franse scharrelkip (2 sterren), Franse Label Rouge (3 sterren) en reguliere kip (met dezelfde eigenschappen als Wellfoort kip).
Het assortiment is zeer divers en uitdagend. Erg trots zijn wij op onze innovatieve barbecue producten, maar vergeet ook de gourmet- en gemaksproducten niet. Hier kunt u zich als versspecialist mee onderscheiden in de markt.
VOORDELEN
Door een goede samenwerking kunnen wij u als versspecialist nog beter van dienst zijn, ‘van de specialist naar de specialist’. Het volledige assortiment van Veldhoven Kipproducten is vanaf het derde kwartaal (ook) bij versAlert verkrijgbaar. Zo heeft u straks één leverancier voor uw bestelling en bezorging. Hiermee dragen wij ook ons steentje bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, aangezien er minder transport nodig zal zijn.
Wij zullen altijd zorg dragen voor een optimale ondersteuning, zo kunt u ook gebruik maken van het marketingteam om producten te promoten of extra onder de aandacht te brengen.
Door deze samenwerking is versAlert nu ook in staat prijzen marktconform aan te bieden.
Inhoud niet beschikbaar.
Sta cookies toe door in de balk op "Accepteren" te klikken.
SLAGERSVAK
Slagersvak

2 Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.