Werken bij Veldhoven Kipproducten

Op zoek naar een uitdagende baan? Dan ben je hier aan het goede adres.

Past een van de onderstaande functies bij jou? Stuur dan nu je CV en motivatie brief naar solliciteren@veldhovenkipproducten.nl!

Voor onze fantastische Tante Door vrachtwagen zijn wij op zoek naar meerdere dag- en nachtchauffeurs / chauffeuses. Onze lekkere kippetjes zullen in stijl vervoerd worden, je zal rondrijden in een splinternieuwe en gaaf bestickerde vrachtwagen. Met de slogan: ‘Je bent zelf een lekker kippetje!’, trek jij alle aandacht op de weg!

Ben jij gek op vlees en hou je van rijden? Lees dan snel verder!

Ben jij een ervaren chauffeur / chauffeuse CE? 

Als chauffeur heb jij één van de belangrijkste functies binnen Veldhoven Kipproducten; zonder de logistieke aan- en afvoer van onze producten zijn we immers nergens.

Samen met je dag- of nachtpartner deel je een vrachtwagen. Deze zal door niemand anders bestuurd worden dan door jullie als topteam!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Jouw dag begint al vroeg. Uiteraard met een bak koffie voordat je de weg op gaat. Daarna ga je op pad om onze onbewerkte producten op te halen, zodat jouw collega’s aan de slag kunnen om de lekkerste (kip)producten te maken. Vervolgens rij je naar een van onze partners om de verse producten af te leveren .
Als chauffeur bij Veldhoven Kipproducten:
  • Beschik je over rijbewijs CE en code 95
  • Heb je relevante werkervaring
  • Ben je representatief, klantgericht en zelfstandig 
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal 
Wat bieden wij jou?
  • Marktconform salaris
  • Fulltime functie 
  • Prettige informele werksfeer
  • Vakantiegeld
Voor diversiteit binnen ons team vragen we vooral chauffeuses te reageren. 
Over ons 
Veldhoven Kipproducten is een ambachtelijke uitsnijderij gespecialiseerd in de verwerking van kip, rund, varken, kalkoen, wild en Frans gevogelte. Al 80 jaar wordt er in het bedrijf met hart en ziel gewerkt. ‘Ons hart klopt voor vlees, dat zegt genoeg’ is dan ook het motto.
 
Erg trots zijn wij op “Dat zegt genoeg” ons overkoepelende merk voor vleesproducten van morgen. Transparantie in opgroei, leefwijze en voeding staan centraal. Dagelijks zijn wij bezig met de verbetering van dierenwelzijn.
Enthousiast? 
Stuur dan snel je CV en motivatiebrief op naar solliciteren@veldhovenkipproducten.nl t.a.v. Rick Veldhoven (directeur Veldhoven Kipproducten).
Functieomschrijving