Ons Bedrijf

Ons hart klopt voor vlees!

Al meer dan 85 jaar zijn wij een professionele uitsnijderij.
Voortdurend op zoek naar vernieuwing en altijd bezig met onze kwaliteit.
Wij controleren continu onze werkwijze en onze eindproducten.

Ambachtelijk verwerken van vlees

Wij kiezen bewust voor een ambachtelijke manier van het verwerken van onze producten. Juist door deze onderscheidende aanpak kiezen klanten voor ons. Wij leveren maatwerk en kunnen aan de specifieke wensen van de klant voldoen. Drie of vier stukjes vlees aan uw satéstokje? Geen probleem, u zegt het maar.

Al 85 jaar werken wij met hart en ziel. ‘Ons hart klopt voor vlees’.

Onderscheidende aanpak

Continuïteit, flexibiliteit, servicegericht en maatwerk zijn belangrijke kernwaarden van ons bedrijf. Middels de levering van maatwerk onderscheiden wij ons in de markt, maar hiermee onderscheiden ook onze klanten zich in de markt. Onze producten worden dagelijks vers geleverd. Snelheid en flexibiliteit zijn van belang om goed en snel te kunnen schakelen. Wij leveren onze producten met eigen chauffeurs en eigen vrachtwagens door heel Nederland.

Vakmensen

Wij werken met vaste leveranciers en slachterijen. Dagelijks versnijden onze ervaren medewerkers direct het aangeleverde vlees op maat voor onze klanten. Vaste medewerkers werken op vaste werkplekken met grote professionaliteit aan de verwerking van kip, gemaksproducten, kalkoen, wild en Frans gevogelte. Uiteraard volkomen hygiënisch en conform de certificering en eisen van de wet. Onze medewerkers verstaan hun vak en weten waar ze mee bezig zijn.

Benieuwd naar onze geschiedenis? Klik dan hier