Continue aandacht en controle voor topkwaliteit

Veldhoven Kipproducten werkt volgens de strengste kwaliteitseisen. Er wordt voortdurend gecontroleerd op materialen en producten. De bedrijfsruimtes voldoen aan alle eisen die de wet stelt en ook de medewerkers zijn gecertificeerd volgens de laatste normen.

Boerderijen
Elita
Onze Elita boeren zijn aangesloten bij IKB Rund. IKB rund is het kwaliteitssysteem voor de vleesveesector en is speciaal ontwikkeld voor vleesveehouders en zoogkoeienhouders. Door deel te nemen aan de regeling IKB Rund tonen vleesveehouders aan invulling te geven aan de vereisten m.b.t. de registratie en het verantwoord gebruik van anitbiotica. Meer weten over IKB Rund? Klik dan hier.

Tante Door
Onze Tante Door boeren zijn allemaal in het bezit van een IKB kip certificaat. Het certificatieschema IKB Kip is een wereldwijd ketenkwaliteitssysteem voor de hele pluimveevleessector. Daarnaast worden onze boeren gecontroleerd op de eisen die wij voor Tante Door stellen door de onafhankelijke organisatie Kiwa VERIN. Kiwa VERIN is gespecialiseerd in het uitvoeren van audits, controles en monsteropname en het beoordelen en certificeren van producten, productieketens, diensten en kwaliteitsprogramma’s. Lees hier meer over IKB Kip en klik hier voor meer informatie over Kiwa VERIN.

HACCP
Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van HACCP. De werkruimtes, werkwijze en productiemethoden voldoen aan de zwaarste eisen op het gebied van hygiëne. Zo wordt de productiehal twee keer per dag grondig gereinigd en wordt er tussen het werken door ook schoongemaakt. Kwaliteitsbewaking heeft bij ons dagelijks de hoogste prioriteit, onze kwaliteitsmanager is dan ook dagelijks aanwezig.

EG-productienummer
Veldhoven Kipproducten is in het bezit van een EG-productienummer. Een logisch bewijs dat wij een betrouwbare leverancier zijn van al uw producten.

Medewerkers
Veldhoven Kipproducten investeert graag in haar werknemers. Zo zijn alle werknemers gecertificeerd volgens de laatste normen.

Schoonmaken
Een schone werkplek begint bij jezelf. Alle medewerkers zijn verplicht om hun eigen werkplek schoon te houden, of dit nu een bureau, snijtafel of vrachtwagen is.