Veldhoven Kipproducten

Veldhoven Kipproducten is een ambachtelijke uitsnijderij. Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering van de producten en productieprocessen. Sociale betrokkenheid en duurzaam ondernemen is altijd al een belangrijk onderdeel van ons bedrijf geweest. 

Het concept Tante Door kip wordt met extra zorg voor mens, dier en milieu geproduceerd. Onze slogan luidt dan ook: “We kunnen niet in één dag de wereld veranderen, maar samen met jou doen we elke dag een stapje”. Dit geldt niet alleen voor verbetering in opgroei, voeding en leefwijze, maar ook voor het milieu en de maatschappelijke betrokkenheid. 

Groei en ontwikkeling geeft ons energie en brengt ons als individu en als samenleving verder. Binnen Veldhoven Kipproducten richten wij ons op: duurzaamheid van interne processen, duurzaam inkopen, goed werkgeverschap, betrouwbaarheid, milieu, transparantie, diversiteit en maatschappelijke betrokkenheid. 

Als familiebedrijf kijken we niet alleen naar het nu, maar denken we na over het belang van de generaties na ons. Wij kiezen eerder voor de beste dan voor de snelste oplossing.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij en besteden hier ieder jaar weer aandacht aan. Zo sponseren wij meerdere goede doelen, dit kan zijn door middel van een geld donatie of het sponseren van vlees van Tante Door voor een goed doel. Als onze klanten zich ergens voor willen inzetten dan denken en helpen wij hier graag aan mee.

Wij dragen onze kennis en kunde graag over op de volgende generatie. Op het SVO (vakopleiding Food) hebben wij al een aantal keer een gastles verzorgd over onze Tante Door kippen. De leerlingen maken kennis met ons bedrijf, producten en werkwijze. Wij vinden het belangrijk om onze kennis te delen en de jeugd te enthousiasmeren voor de vleessector. Daarom zijn wij ook een erkend leerbedrijf. Enthousiaste studenten kunnen bij ons stage lopen op alle verschillende afdelingen: productie, administratie, logistiek, verkoop en marketing.