Marketing

Veldhoven Kipproducten investeert in marketing

Het wordt steeds belangrijker om te uiten wat voor producten je verkoopt, social media up-to-date te houden en een verzorgde winkeluitstraling te hebben.

Wij vinden dat elke klant uniek en bijzonder is, zo wilt iedere klant ook graag iets persoonlijks uitstralen. Hier spelen wij graag op in door op-maat-gemaakte-marketing ondersteuning te bieden aan klanten die Dat zegt genoeg producten afnemen. Wat dacht u van een op-maat-gemaakte-raamsticker, een mooie Tante Door poster of een banner voor in de winkel? Naast op-maat-gemaakte-marketing bieden wij ook online ondersteuning aan, zo delen wij regelmatig lekkere recepten en kunt u consumenten doorverwijzen naar www.datzegtgenoeg.nl voor meer informatie. Hier kunnen zij ook direct de films van onze dieren zien, welke u ook in uw eigen zaak kunt laten afspelen. U kunt het zo gek niet verzinnen, onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Benieuwd, naar wat wij voor u kunnen doen? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact met ons op, een van onze vertegenwoordigers komt graag bij u langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.