Hert
Maandag 23 oktober 2017 hebben wij een ‘mini’ Wild Beurs georganiseerd voor onze klanten. Wat begon als een klein idee, voor naar verwachting een handjevol klanten, eindigde in een mega opkomst!
De grote hoeveelheid belangstelling heeft er voor gezorgd dat wij het programma aangepast hebben. Het eindresultaat was een ‘mini’ Wild Beurs en samen met alle aanwezigen hebben wij hier een gezellige, leerzame en smaakvolle avond van gemaakt. Naast het proeven van wild, konden de slagers hun kennis testen bij de Wild Quiz en mochten zelf ook aan de slag bij het duiven plukken. Wie die uitdaging aanging hebben we getimed. De snelste bezoeker van de avond heeft zijn duif in maar liefst 44 seconden geplukt! Weet u hoe zwaar een ree is?
Iedereen kon deze avond een schatting van het gewicht doorgeven. Het ree dat wij van te voren gewogen hebben, woog om precies te zijn 10,24 kg. Niemand dit exact geraden maar degene die het meest in de buurt kwam had 10,50 kg ingevuld!

Wij willen graag iedereen bedanken die ons heeft geholpen om deze avond te realiseren en natuurlijk alle bezoekers die tijd vrij hebben gemaakt om erbij te zijn.
Kon u er niet bij zijn? Niet getreurd want met dit succes is de kans groot dat wij er volgend jaar weer een feest van zullen maken. Dan met demo’s, meer te proeven en nog meer te doen! Graag tot snel en anders tot volgend jaar op onze ‘Wild Beurs’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.